Cappelletti in sos de smantana cu mazare

de - Andreea - in Paste, 26 Iul 2013 | 7871 vizualizari

 

Cappelletti ... pasta umpluta cu carne folosita la supa !!! Mie insa nu imi place asa ca i-am ''transformat'' in pasta pentru sos :) ...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cappelletti cu carne
  • 200 ml smantana
  • 100 gr mazare
  • 1 cub unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in sos de smantana cu mazare:

Punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba ,punem sare si pastele.Cappelletti se fierb aproximativ 6 minute.Cand sunt gata se scurg de apa.

Separat punem o tigaie la foc mediu.Adaugam untul si lasam sa se topeasca.Punem mazarea si ceapa verde taiata rondele si lasam cateva minute sa se caleasca.

Adaugam smantana,mai lasam maxim 5 minute la foc mic.

In sos adaugam cappelletti si amestecam cu grija.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in sos de smantana cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb